Potentiële Saab-klanten opgelet! TopGear Magazine is voor de 75e keer verschenen, en dat dient gevierd te worden. Daarom zetten wij een steunactie op voor het gekwelde Saab: elke particulier die vanaf donderdag 18 augustus tot eind 2011 een nieuwe Saab koopt of least, krijgt van ons een jaarabonnement op TopGear Magazine cadeau.
 
De uitgevers en oprichters van TopGear Magazine Nederland (en zelf voormalig Saab-rijders), Roland en Martijn van der Spek, dragen Saab en Victor Muller een warm hart toe. Eerder hielp TopGear Muller al met een actie waarbij elke nieuwe abonnee gratis een Spyker-aandeel kreeg.
 
‘Het gaat ons aan het hart dat zo’n prachtig merk het zo zwaar heeft’, aldus Roland en Martijn. ‘Muller is natuurlijk een Goois bluffertje, altijd vol grote plannen, maar wij geloven er nog steeds in sinds de Chinezen hun portemonnee getrokken lijken te hebben. Althans, gisteren. Of eergisteren. Om potentiële kopers van een Saab een duwtje in de rug te geven, krijgt elke nieuwe Saab-rijder van ons een jaarabonnement cadeau. Zo stimuleren we hopelijk de Saab-verkopen nog een beetje meer met TopGear. In de 75e editie lees je hoe je je precies kunt aanmelden voor deze actie.’
 
Tuurlijk, het is maar een klein gebaar, maar we willen niet langs de kant blijven staan en met lede ogen toekijken. Zelf Saab overnemen hebben we ook nog overwogen, maar daar zagen we van af toen onze bankier ons schaterlachend de deur wees. Dus doen we het zo. Koop of lease een nieuwe Saab en je krijgt van ons een jaarabonnement!

Reacties

Meer van TopGear