Kijk eens aan, het is alweer april. Dat betekent dat het zonnetje vaker gaat schijnen en dat we wat vaker mogen genieten van al het moois in de wereld. We pakken vaker een terrasje en gaan ook vaker mooie auto’s spotten. In London schijnt dat heel goed te kunnen, want je komt er werkelijk van alles tegen. Wij zeggen aanschouw, geniet, en kwijl gerust van al deze supercars in London.

Met dank aan onze huisfotograaf

Onze huisfotograaf Alex Penfold is verantwoordelijk voor al deze prachtige plaatjes. Na een lange tijd op reis geweest te zijn in Tokio, California en Monaco, struinend op zoek naar de prachtigste auto’s, is hij in London beland.

En hij komt nogal wat bijzonders tegen. We bedoelen maar: wat is de kans dat je een roedel McLaren Senna’s in het wild ziet rondrijden? Of een klassieke AC Cobra, waarvan er slechts 998 stuks zijn geproduceeerd?

Ken je de Pagani Zonda Uno al? Een unieke one-off gemaakt voor een sjeik. Want ja, wie anders? Wat dacht je van een Ferrari Enzo, volledig gemaakt van koolstofvezel? Als die je niet bevalt kun je ook altijd de Ferrari F12 TDF bewonderen.

Misschien houd je van Porsches? Voor ieder wat leuks. Een Carrera GT of een 918 Spyder. Zelfs Singer is van de partij. En niet te vergeten Lamborghini. Deze staat gelukkig gewoon netjes geparkeerd. Niet zoals die andere Lambo, die zin had om een boom te knuffelen.

Er staat veel moois in London, jammer dat ons kikkerlandje niet zo is. Er staan zelfs twee Aston Martin Vanquish Zagato’s geparkeerd. Oh, en over parkeren gesproken, er staat ook een Porsche GT3 RS. Wel met een bijpassende wielklem…

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 5 april 2019 geschreven:

    het enige wat ik hierbij denk (naast: ‘kwijl, kwijl’) is: waarom staan deze auto’s niet in een museum?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear