Met de Niniette 66 heb je eindelijk de boot gevonden die bij je Bugatti Chiron past. Maar door het ene probleem op te lossen, ontstaat een ander probleem. Nu moet je een jacht vinden dat dáár weer goed bij past. Omdat wij ons deels verantwoordelijk voelen voor de benarde situatie waarin je je nu bevindt, zochten wij de oplossing. Dus pak aan: dit superjacht komt van Noorse Hareide Design en is nog een concept. Ja, dat doen ze ook in de maritieme wereld.

Het superjacht van 108 meter lang geeft je drie plekken om te spartelen. In de punt, in een zwembad op het achterdek of in de zee achter de boot. Ja, dit bootje (kijk ons eens nonchalant zijn) heeft zijn eigen privéstrand. Wij krijgen al nachtmerries bij de gedachte dat het ding wegvaart als we in het water liggen.

Je bezoek laat je gewoon invliegen met behulp van een helikopterplatform. Een helikopter heb je natuurlijk allang. En wat is een superjacht nou zonder plek om jezelf voor schut te zetten tijdens karaoke? Ja hoor, dat zit er ook in.

Ziet er best eco uit, dat superjacht met privéstrand

Dat klopt. Al het hout is ongetwijfeld afkomstig van bomen die vrijwillig gingen liggen en alle meubels vallen ongetwijfeld in de smaak bij onze Quinoa-etende medemens. Het drijvende verblijf wekt zijn eigen energie op met 300 vierkante meter aan zonnepanelen. Bij lage snelheden wekt de boot genoeg op om volledig elektrisch te varen. Bij normale snelheden drinkt het schip diesel. Maar zoals gezegd, het is nog een nietbestaand concept. Dus je hebt nog even om te sparen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)