Al sinds de eerste geruchten van een Suzuki S-Cross facelift liggen wij ‘s avonds wakker van de spanning. De torenhoge koffierekening dankzij deze verloren slaap drijft ons tot de rand van de financiële afgrond. Het permanente verhoogde cafeïneniveau zorgt voor trillende vingers, waardoor we ons werk niet meer kunnen doen. De schulden stapelen zich op. Het is een vicieuze cirkel.

Maar gelukkig: de verlossing is hier. Dit is de vernieuwde Suzuki S-Cross. Zonder ‘SX4’ dus. Laat je niet misleiden door de kentekenplaat voor, de kentekenplaat achter en de badges op de kofferklep. Hij heet gewoon S-Cross.

Is het alles waar we over durfden dromen? Suzuki’s mooiste krijgt een volledig nieuwe neus met een flinke grille. Een familiegezicht is bij Suzuki nog steeds nergens te bekennen; de schoonheid van de S-Cross is uniek. De achterpartij is minder ingrijpend gewijzigd: als iets al perfect is, waarom zou je het dan veranderen?

De Suzuki S-Cross facelift is met twee verschillende motoren te krijgen: een 1.0 Boosterjet en een 1.4 Boosterjet, respectievelijk met 112 en 140 pk.  Vanaf september kun je zwijmelen bij de Suzuki-dealer. Hopeloos verliefd worden kan vanaf 20.999 euro. Wij kunnen niet wachten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)