Moppentapper Elon Musk is niet vies van een gebbetje. Denk maar eens aan de modelnamen van zijn Tesla’s waarmee je ‘S3XY’ kunt maken. Daarnaast zou zijn Twitter blauwe vinkjes niet meer gaan uitdelen, maar verkopen. Wanneer kranten hier navraag naar deden, reageerde Tesla met een emoji van uitwerpselen met een lachend gezichtje erin. En Musk brouwt nog meer mopjes.

Zo brengt Tesla vandaag het GigaBier op de markt; een set van drie biertjes in de vorm van de Tesla Cybertruck. Ieder flesje meet 330 milliliter en heeft een glow-in-the-dark Giga-watermerk. Het giga-gedeelte staat dus niet voor de grootte van het biertje. De prijs van het pakket is 89 euro, maar het is helaas al uitverkocht. Er zijn op dit moment nog geen plannen om meer stuks te produceren.

Volgens Tesla zit er vijf procent alcohol in het GigaBier en is het drankje gemaakt van water, gerst, ‘cyberhop’ en gist. Er zouden ook ‘tonen van citrusvruchten, bergamot en zoete vruchten’ in moeten zitten. Uit de veelgestelde vragen blijkt dat je na het drinken van het Tesla-biertje ‘misschien’ kunt veranderen in een Cyborg.

Misschien toch nog interessante informatie bij de Tesla-bier?

Waar we op aanslaan, is de houdbaarheidsdatum van het biertje van Tesla. Het bedrijf van Musk schrijft dat het GigaBier ten minste houdbaar is tot september 2023 verloopt. Zou dit een hint zijn naar de productiedatum van de Cybertruck? Eerder zei Musk dat de productie van de Tesla Cybertruck ergens deze zomer moet beginnen. Of zijn we nu alsnog in de 1-april-grap getrapt?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie