Tesla doet niet aan persberichten. Als je CEO een internationale influencer is met meer dan 22 miljoen volgers op Twitter, stuur je gewoon wat Elon-tweets de wereld in. Vandaag vraagt hij aan het wereldwijde web om ideeën te spuwen voor een nieuwe pick-up, de Tesla Truck.

De pick-up komt naast de Tesla Model X, Model S, Model 3 en de aankomende Model Y. Hij gooit er zelf alvast een opzetje tegenaan: ‘De Tesla Truck krijgt twee motoren en vierwielaandrijving en bizar veel koppel. De dempers passen zich dynamisch aan voor de last. Dat zal standaard zijn.’

Veel reacties

Na minder dan een dag staat de reactie-teller al op meer dan 22.000. Genoeg inspiratie voor Elon Musk, dus. Hij bevestigt alvast dat hij mikt op een actieradius van 700 tot 800 kilometer. Je kunt er met z’n zessen in en je elektrische gereedschap van 240 volt kun je eenvoudig in de Tesla Truck pluggen.

Ook zegt Elon dat het vanzelfsprekend is dat de Tesla Truck drijft en dat de pick-up eruit gaat zien als een echte pick-up. Dus geen crossover met een laadbak. Ook kan de ophanging handmatig verlaagd worden om inladen makkelijker te maken.

De foto die je ziet is de enorme pick-up op basis van de Tesla Semi. Of Tesla daadwerkelijk dat formaat aanhoudt, is niet bekend. De populairste pick-up in Amerika is nog altijd de Ford F-150 en logischerwijs zal Tesla dat formaat aanhouden. Daarvan maakte Avarvarii alvast een stel impressies.

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 28 juni 2018 geschreven:

    Hahahahah?….

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)