Ja, we zijn alweer beland bij het einde van seizoen 23: deze zondagavond zie je TopGear aflevering 6 op BBC2, en we eindigen met een knaller. Chris Harris kruipt namelijk achter het stuur van de langverwachte Honda NSX.

Daarnaast gaat Rory Reid naar Schotland om te bekijken of de nieuwe viercilinder-turboversie van de Ford Mustang zich houdt op de smalle bochtige wegen. Chris Evans duikt ondertussen in de duistere kunst van resto-modding. Oftewel het grondig moderniseren van een klassieke auto zonder afbreuk te doen aan z’n retro-charmes. Een goed voorbeeld: de ‘Abingdon Special’ MG-B roadster.

Ook niet te missen: Matt LeBlanc leeft zich uit met Porsches nieuwe eenhoornmodel, de 911 R. De motor van een GT3 RS, de carrosserie van een GT3, wat aerodynamische aanpassingen en een retro-sausje. Is dit de perfecte 911?

Oh, en uiteraard hebben we weer twee bekende gasten die plaatsnemen in onze rally-Mini. Deze week komen Patrick Dempsey – ja, die, dus waarschuw je vriendin maar alvast – en Greg Davies in de TG-studio buurten.

Je weet waar je moet zijn, en wanneer, om dit alles als eerste in je gretige petrolhead-brein op te nemen. Zondagavond, 21.00 uur, BBC2. Wees erbij.

Voorproefje zien van TopGear aflevering 6? Klik ‘m aan!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)