Even een vriendelijke reminder (vooral ook omdat we zelf niet meer kunnen wachten): deze zondag, stipt om 21.00 uur, zie je de allereerste aflevering van het compleet nieuwe TopGear-seizoen op BBC2!

Wat staat er op het programma?

Je had het vast al gehoord – het is niet dat we het onder stoelen of banken hebben gestoken – maar nog even op een rijtje: we trappen af met Chris Evans en Sabine Schmitz die een sterk staaltje Top Gun doen met een tot de tanden toe bewapende Dodge Viper ACR en Chevrolet Corvette Z06; Matt LeBlanc duikt Marokko in met de ronduit gestoorde Ariel Nomad (veel zand en geen deuren – we hebben met ‘m te doen); en Chris en Matt strijden tegen elkaar namens Engeland en Amerika met een stel Reliant Rialto’s (driewielers, maar dan zonder dak). In het regenachtige Blackpool, natuurlijk. De studiogasten? Dat zijn niemand minder dan acteur Jesse Eisenberg (The Social Network, Batman vs Superman) en de man die Michelin-gelauwerd eten bereidt maar nodig z’n mond met zeep moet spoelen, Gordon Ramsay.

Trailers en teaserfilmpjes gemist?

Bereid je dan nog even voor met de bewegende en geluid voortbrengende beelden achter deze klikjes:

Zin in? Natuurlijk! Zondag, 21.00 uur, BBC2 – wees daar!

Reacties

 • rudi mellaerts heeft op 30 mei 2016 geschreven:

  Top Gear R.I.P!

  Reageer
 • flopgear heeft op 29 mei 2016 geschreven:

  Topgear? eerder Flopgear…. nu eerst maar even uitzoeken hoe ik amazon prime kan gaan ontvangen in nederland want ik betaal nog liever een beetje extra naar echte ouderwetste humor dan naar dit soort zeer overdreven gespeelde ‘autoprogamma’ te kijken. het enige is dat het camerawerk wel echt prachtig is gedaan. maar daar is dan ook alles mee gezegd over deze ‘vernieuwde’ flopgear.

  Reageer
 • Faalgear heeft op 29 mei 2016 geschreven:

  Jammer, maar de nieuwe Top Gear is gewoon echt saai…

  Reageer
 • theo heeft op 29 mei 2016 geschreven:

  Heb de eerste aflevering bekeken. Heb het 45 minuten uitgehouden. Sorry maar wat een slap aftreksel van het oude topgear. De presentatoren zijn absoluut ongeschikt voor dat werk, zeker chris evans, wat een adhd figuurtje is dat. Geef mij maar clarkson, hammond en may.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)