TopGear Magazine 209 (november 2022) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België! Deze maand staat je het volgende te wachten:

Speed Week 2022!

TopGear Magazine 209 inhoud: Speed Week 2022 circuit Porsche 718 Cayman GT4 RS BMW M4 CSL Ferrari 296 GTB

Foto: © TopGear

Het is er weer tijd voor: de heetste performance-auto’s van het jaar gaan los in een groot circuitduel. Met onder meer de Porsche 718 Cayman GT4 RS, Ferrari 296 GTB, McLaren Elva, Lamborghini Huracán Tecnica en BMW M4 CSL… Wie troeft wie af? Wie zorgt voor verrassingen? En het belangrijkste: wie overleeft The Stig?

Roadtrippen naar Tsjechië

TopGear Magazine 209 inhoud: Speed Week 2022 Porsche 718 Cayman GT4 RS BMW M4 CSL

Foto: © TopGear

Voor het zover is, moeten we de deelnemers eerst naar Tsjechië rijden. Dat is natuurlijk geen probleem, maar de collega in de Morgan Super 3 is wel een beetje verregend.

Het Autodrom Most op

TopGear Magazine 209 inhoud: Speed Week 2022 McLaren Elva The Stig driften

Foto: © TopGear

Deze prachtige baan is dit jaar ons strijdtoneel. Alleen jammer dat er sprake blijkt van een klein planningsfoutje en er ondertussen ook een vrachtwagenrace aan de gang is. Details…

Racetrucks

TopGear Magazine 209 inhoud: Speed Week 2022 racetrucks vrachtwagens

Foto: © TopGear

Coole dingen, dit, en nog bijzonder interessant ook. We duiken er wat dieper in, maar bereiden ons vooral voor op de grote ontknoping.

Onze Performance-auto van het Jaar 2022

TopGear Magazine 209 inhoud: Speed Week 2022 pitstraat

Foto: © TopGear

Nadat de drie podiumplaatsen zijn vergeven, is het tijd om de balans op te maken. Maar eerlijk gezegd: het kon er dit jaar maar één zijn. En we vermoeden dat je het met ons eens bent…

Rijtests

TopGear Magazine 209 inhoud: Ford F-150 Lightning

Foto: © Ford / Louis Blom

Deze maand pakken we het anders aan: we testen weliswaar een belangrijke nieuwkomer, maar niet voor de Europese markt. De grote vraag is namelijk: zal de elektrische Ford F-150 Lightning benzineverslaafde Amerikanen kunnen bekeren? Daarnaast proberen we de nieuwe Range Rover Sport, Honda Civic, Nio ET7 en MG 4. Ook pakken we twee middenklasse-crossovers mee: de Renault Austral en Toyota Corolla Cross. Ja, speciaal voor jou.

TopGears grote EV Special!

Zie je door de EV’s de laadpalen niet meer? Zie hier ons bepaald niet allesomvattende overzicht met de elektrische auto’s die op dit moment het vermelden waard zijn. Volgens ons dan. Zoveel koppel, zo weinig tijd…

Het is duidelijk: TopGear Magazine 209 is opnieuw een editie die je niet mag missen. Spoed je dus naar de winkel of bestel ‘m snel in onze webshop! En wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. We wensen je veel leesplezier!

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer