Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Special vol dik spul: TopGear Supercars! In deze compilatie lees je alles over de nieuwste en waanzinnigste bolides die we de afgelopen twaalf maanden reden. Wilde verhalen, uitzonderlijke fotografie, prachtig papier – een echte verzamelaarseditie, zoals je van ons gewend bent.

In TopGear Supercars 2023 lees je alles over de nieuwste lichting hybride hypercars: de Mercedes-AMG One en de Aston Martin Valkyrie. Ook bedwingen we de (lege!) Stelviopas met de Lamborghini Countach, trotseren we de woestijn én sneeuw met de Porsche 911 Dakar, maken we het evenement mee dat de Ferrari Daytona SP3 is en rijdt Chris Harris de 911 GT3 RS op het circuit. Ook doen we een sprintje met de Bugatti Chiron Super Sport – 400 km/u op de baan waar ooit de spaceshuttle landde – rijden we de laatste Aston Martin V12 Vantage en zetten we de nieuwe Corvette Z06 tegenover twee turboloze rivalen, jong en iets minder jong. En we maken de eerste kilometers met de Ferrari Purosangue. Geen supercar? Nou…

Je vindt TopGear Supercars vanaf nu in de winkel voor een prijs van 9,99 euro. Geen zin om uit je luie stoel te komen? Bestel hem hier in de webshop, dan krijg je hem automatisch thuisgestuurd. Ook een mooi cadeau-idee trouwens, maar dat heb je niet van ons. Veel leesplezier!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)