Toyota houdt zich al een tijdje bezig met compleet uit de klauwen gegroeide grilles – met hun luxemerk Lexus. Al gaat het daar om een zogeheten trapezoïde exemplaar dat zowaar nog aardig staat bij het design van de meeste modellen ook. Iets anders ligt dat bij deze Toyota Tundra TRD Pro, de Amerikaanse full-size pick-up van het merk die voor 2022 is vernieuwd.

Moet ie er echt zo agressief uitzien? En moet die grille echt zo hoog zijn? Misschien moeten we met ons definitieve oordeel even wachten tot Toyota meer dan één foto van de nieuwe Tundra heeft vrijgegeven. Al zijn er al wel enkele andere plaatjes online gelekt.

De Toyota Tundra TRD Pro gaat het gevecht aan

Het lijkt erop dat Toyota het grote-grillenspel niet wil overlaten aan de concurrenten van Ford en Chevrolet, die beide de afgelopen jaren ook nogal zijn uitgedijd in hun frontale oppervlak. De vraag is: wordt het inmiddels allemaal niet een beetje overdreven? Idioot, zelfs?

Goed – meer info over de nieuwe Toyota Tundra volgt zodra het merk de pick-up officieel onthult. En we zouden zeggen: wen er maar aan, want er zullen er vast ook een handvol hun weg naar onze contreien vinden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)