Trouwen op de Nürburgring - het kan nu

Ringen uitwisselen op de 'Ring

Foto('s): Mattijn NederendMazda MX-5 bij Nurburgring
Foto('s): Porsche AGPorsche 956 C (Hans-Joachim Stuck), Porsche 919 Hybrid Evo (Timo Bernhard)
Foto('s): PorschePorsche 956 C (Hans-Joachim Stuck), Porsche 919 Hybrid Evo (Timo Bernhard) op de nurburgrind nordschleife
Foto('s): PaganiPagani Zonda R Nurburgring
Foto('s): PaganiPagani Zonda R Nurburgring
Mazda MX-5 bij Nurburgring
Porsche 956 C (Hans-Joachim Stuck), Porsche 919 Hybrid Evo (Timo Bernhard)
Porsche 956 C (Hans-Joachim Stuck), Porsche 919 Hybrid Evo (Timo Bernhard) op de nurburgrind nordschleife
Pagani Zonda R Nurburgring
Pagani Zonda R Nurburgring

Ligt het aan ons of komen de meest onwaarschijnlijke berichten pas in de weken ná 1 april? Je zou zweren dat dit een gebbetje is. Niet dus: je kunt nu trouwen op de Nürburgring. De laatste lettergreep verklapte het al veel langer. Als je de Groene Hel overleefde, kun je echtelijke hel in.

Helaas mag je niet je favoriete bocht uitkiezen. We stelden ons al een bruiloft in de Karussell voor, waar de gasten bovenaan de bocht staan en het echtpaar in wording op de apex. De spoiler van de Porsche 911 GT2 RS mag dienen als ringdrager. Met rijst gooien wordt vervangen door vliegende stukken rubber, die bij een burnout de lucht in worden geslingerd.

Waar kun je dan wel trouwen op de Nürburgring?

Je kunt trouwen in het zakencentrum van de Nürburgring, met uitzicht op de startlijn van het GP-circuit. De eerstvolgende data zijn 12 juli en 11 oktober 2019. Op die dagen rijdt de VLN Langstreckenmeisterschaft – een langeafstandsrace. Is de belofte van je levenspartner te langdradig, dan kun je stiekem uit het raam kijken. Iedereen wint.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken