Terwijl de filmindustrie alle nieuwe releases verzet, houden game-makers gelukkig hun oorspronkelijke datum aan. We gokken zelfs dat de verkopen alleen maar positiever zullen uitvallen, omdat iedereen zich thuis zit te vervelen. Vandaag kun je aan de slag met TT Isle of Man 2 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Leuk, want de levensgevaarlijke race over het eiland is in de echte wereld ook afgelast.

De volledige naam is TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 en het is, zoals je al verwacht had, het vervolg op TT Isle of Man – Ride on the Edge. Het decor is ongewijzigd, want het zou raar zijn als het spel plots op Texel zou plaatsvinden. De makers keken kritisch naar het realisme van het spel en tilden het naar eigen zeggen naar een hoger niveau met ‘verbeterde motor-physics, slijtage van verschillende onderdelen en de officiële motorfietsen en coureurs’.

Naast de 60 kilometer asfalt op het eiland Man zijn er nog zeventien andere circuits waar je kunt rijden. Daarnaast is er nu een open gebied met de naam Bikers’ Paradise. Hier kun je aanpassingen aan de motor uitproberen en diverse uitdagingen aangaan, zoals een achtervolging of time-attack. Rij op in totaal op achttien soorten motoren en kruip in het pak van 27 coureurs. Het spel komt later in 2020 ook naar de Nintendo Switch.

TT Isle of Man 2

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear