Over afzien gesproken. Biermerk Michelob Ultra zoekt een CEO – een Chief Exploration Officer. Iemand die zes maanden lang door Amerika wil reizen in een camper en op de mooiste bestemmingen bier wil drinken. Onderweg moet je zo hier en daar wat fotootjes nemen om het biermerk te promoten. En het betaalt ook nog eens niet heel verkeerd.

Michelob Ultra (in Nederland zo hier en daar wel te krijgen) zoekt een natuurliefhebber met een sterk richtingsgevoel en een voorliefde voor het goudkleurige pretgoedje. Je moet bereid zijn om stukken te wandelen in natuurparken voor de mooiste kiekjes. In ruil daarvoor krijg je een camper met een badkamer en benzinegeld.

In het halfjaar ga je de bekende natuurparken van Amerika af. Bijvoorbeeld Yosemite, Sequoia en Joshua Tree. Aan het einde van de rit betaalt het biermerk je 50.000 dollar. Het is toegestaan om je partner, je beste vriend of je hond mee te nemen. Het enige addertje onder het gras is dat je de mensen van Michelob moet overtuigen dat het oké is dat jij geen Amerikaans rijbewijs hebt. Dat lukt je vast wel.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie