Ga even bij jezelf na. Hoe vaak zit je alleen in de auto? Is het dan eigenlijk niet zonde om al die ruimte en al dat gewicht mee te zeulen voor niets? Misschien is deze verkorte Mini dan een handige om erbij te hebben voor de dagen dat je solo rijdt – en als het weer te slecht is voor een motorfiets. Alhoewel, qua slipgevaar zal dit misschien niet veel veiliger zijn.

Jazeker, alsof een Mini nog niet klein genoeg was: dit is een nog kleinere Mini. Er is letterlijk een stuk tussenuit geknipt, waardoor er binnenin alleen ruimte is voor twee personen en één hamster. Een cavia moet ook nog wel passen. In 2020 is de verkorte Mini nog eens volledig gerestaureerd, waardoor hij nu straks in zijn oranje lak staat.

De verkorte Mini wordt geveild

Parkeren moet zelfs voor mensen met het ruimtelijk inzicht van een baksteen nog wel te doen zijn. Al zal de manier waarop de auto draait wellicht wat vreemd zijn in het begin (zoek maar eens op Ackermann-principe). Het hoogste bod staat momenteel omgerekend op 3.200 euro met nog minder dan een week te gaan. Daarmee is het minimumbedrag overigens nog niet bereikt.

Advertentie

Reacties

  • Hendrik Eillert heeft op 23 oktober 2021 geschreven:

    Er wordt al veel teveel over van alles en nog wat doorgezaagd..! 😎😘

    Reageer
  • De sarcast heeft op 23 oktober 2021 geschreven:

    It’s a crime against automobiles. Schandálig gewoon.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie