Er was een tijd dat de Lamborghini Murciélago de snelste machine was die over ons circuit raasde, kijk maar in deze videoclassic.

The Stig had al eerder in deze vleermuis over het circuit gevlogen maar toen regende het heel hard en haalde de Murc slechts een matige tijd. Dat mocht dus worden overgedaan, alleen moest er even op droog weer worden gewacht. Dat kan in Engeland gerust een maandje of wat duren.

Bood het resultaat, droog weer voor een vierwielaangedreven monster met dik 600 pk? Best wel, kijk zelf maar…

Werkt het niet? Dan heb je waarschijnlijk geen RealPlayer op je computer staan. Die kun je downloaden via RealPlayer (een gratis versie – je hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen na de installatie van RealPlayer als je dat niet wilt: druk gewoon op ‘annuleren’, het staat daarna wel op je computer). Wil je geen RealPlayer dan kun je Real Alternative installeren zodat RealPlayer-bestanden in je Windows Media Player worden afgespeeld. Deze ‘plugin’ kun je hier downloaden.

VDS Magazines noch de BBC zijn verantwoordelijk voor het installeren van software van derden op je computer. Doorlinken naar dit filmpje vinden we ook niet zo geinig, neem de url van dit artikel dan gewoon over…

Reacties