Vereist je bankrekening een iPhone Xs Max omdat het bedrag in je ING-app anders buiten het beeld valt, maar wil je niet zo’n joekel van een telefoon? Sta ons dan toe een oplossing te bieden. Voor een kwart miljard euro koop je dit optrekje van 2.500 vierkante meter in Colorado, met een eigen automuseum.

Discovery Channel-oprichter John Hendricks liet het huis bouwen op een stuk grond van 3.520 hectare in het belachelijk mooie Gateway Canyons Resort. Het uitzicht is bijna surreëel en doet denken aan een filmset – met dank aan een uitstekende fotograaf, uiteraard. De mooie mensen die zich kostelijk vermaken op de foto’s, krijg je er niet bij.

Naast veertien slaapkamers, veertien badkamers, meerdere keukens, een helikopterplatform, vier open haarden, een lading jacuzzi’s, hot tubs en een paardenstal, liet John het Gateway Colorado Auto Museum bouwen. Jazeker: deze miljoenenvilla komt met een eigen automuseum. 50 auto’s kunnen droog uitgestald worden in de expositieplaats.

Welke kunststukken krijg je bij de villa met automuseum?

Maak je op voor een kleine teleurstelling. Voor het forse aantal pegulanten krijg je niet de 50-koppige autocollectie erbij. Alleen de Cadillac Model H uit 1906 en de Duesenberg Model J uit 1929 zijn inbegrepen bij de koop. De inrichting van het museum maakt het gelukkig al de moeite waard.

Laat je tranen drogen door de zonnestralen van de prachtige zonsopkomst en realiseer je: als je bijna 250 miljoen euro te besteden hebt aan een huis, dan kun je met gemak een handjevol auto’s betalen. Bovendien wil je toch je eigen auto’s bij elkaar sprokkelen? De grootste pret van de koop van een auto is immers de voorpret.

Video van de villa met automuseum

Foto’s: Sotheby’s International Realty

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)