Pak je eerste koffie van vandaag erbij en gooi die nog-niet-verbrande toast maar bij voorbaat in de prullenbak. Dit is Warmdraaien met TopGear – 6 januari 2017, het nieuws dat je gisteren gemist hebt: een klein hoogtepuntje voordat je achteraan in de file aansluit of jezelf in het blauw-gele-veevervoer propt. Heb je weer wat te vertellen bij het koffieapparaat.

Warmdraaien met TopGear – 6 januari 2017

De 6 grootste veranderingen aan de Formule 1-auto’s 2017

De de 7 grootste veranderingen van 2017 zijn bekend, maar hoe zit het met de auto’s? De zoektocht naar neerwaartse druk gaat onverminderd verder en de Formule 1-auto’s van 2017 worden dik. Letterlijk en figuurlijk.

Bloopers van een Mitsubishi-dealer zijn hilarisch

Als je een commercial op een gladde ondergrond wilt opnemen, moet je beslagen ten ijs komen. Daar komt deze Amerikaanse Mitsubishi-dealer iets te laat achter. Bekijk de bloopers.

Binnenkort eindelijk Tinderen in je auto!

Kun jij voortaan je toekomstige ex-vriendin naar links swipen in de file? Fileflirten 2.0! Een nieuwe afspraak tussen automerken maakt het makkelijker voor ontwikkelaars om applicaties te ontwikkelen voor auto’s.

Toyota GT4586 drift voor het eerst op het circuit

Samen met zijn driftmaatje Chris Forsberg en een stapel banden gaat Tuerck naar Willow Springs Raceway. Oh, en we gaan je niet vertellen dat het moddervette samenraapsel heerlijk klinkt. Dat kan hij prima zelf. Bekijk de Toyota GT4586 drift.

Man is zijn auto een half jaar kwijt in de parkeergarage

Zelfs met 7 miljard mensen op deze aardkloot verwacht je bijna niet dat iemand zó dom is. Een verstrooide droeftoeter in Manchester parkeerde zijn auto in juni in een parkeergarage.   Dit was weer de Warmdraaien met TopGear – 6 januari 2017. Tot morgen!
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie