Autosportliefhebbers opgelet! Op 5 april is het zover, dan gaat de eerste race van de Westfield Race Cup (je leest er alles over in de nieuwste Top Gear) van start. Wij zijn zelf natuurlijk van de partij met onze eigen racer, dus we verwachten wel dat jullie ons massaal komen aanmoedigen op het circuit van Zandvoort.

Maar goed, tijdens het eerste officiële raceweekend van de Westfield Racing Cup zullen we ons gaan meten met de andere rijders. Het weekend begint op donderdag 3 april met een aantal vrije trainingen. Vervolgens (als de auto *kuch* nog heel is) vangen we op zaterdag 5 april om 10.00 uur aan met een extra vrije training. Daarna – de zenuwen gieren nu al door ons lijf – is er om 11.25 uur de kwalificatie. De eerste race begint een paar uur later om 13.45 uur en om 14.45 uur is het tijd voor de tweede race van de dag. Beide races tellen 12 rondes dus je kan in totaal gedurende 24 rondes genieten van de Westfield Racing Cup. Een mooie invulling van je zaterdagmiddag, toch?

Kortom, je bent bij dezen dus van harte uitgenodigd om de Westfield Racing Cup bij te wonen. Voor wat extra informatie over Westfield en de raceklasse kun je trouwens terecht op www.westfieldracing.nl.

Reacties