Heb je altijd al raceaspiraties gehad, maar hikte je een beetje tegen de kosten aan? Wellicht is een Westfield dan iets voor je. Met dit Engelse merk wordt volgend jaar een racecup georganiseerd tegen wel heel aantrekkelijke kosten.
 
Voor 25.000 euro ben je eigenaar van een Westfield Cupauto met 155 pk en aangezien de auto maar 550 kilo weegt, staat dat garant voor racespektakel. Voor dat geld haal je ook je racelicentie, krijg je een uitrusting (pak, helm, schoenen) en doe je mee aan acht races op Zandvoort, Assen, Spa, Zolder en Oscherleben. Het enige wat je aan extra kosten hebt is brandstof en banden en regulier onderhoud.
 
De auto staat overigens niet op kenteken dus je kunt er niet de openbare weg mee op, maar wil je dat? Nee dus. Westfields zijn bij uitstek geschikt voor op een circuit.
 
Meer weten? Ga naar de site van Westfield Racing (www.westfieldracing.com). Daar vind je ook alternatieven mocht je er bijvoorbeeld trek in hebben zelf zo’n auto te bouwen – dat scheelt in de kosten. Of wellicht heb je al een racelicentie, ook dat scheelt weer in de kosten. In Top Gear Magazine lees je er binnenkort meer over want we denken er hard over na om zelf mee te doen…
 
Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie