De winnaar van onze Stig-actie heeft vandaag zijn fantastische cadeau in ontvangst mogen nemen: de Renault Clio RS Gordini. Vanochtend is Jasper de Bok, rechtenstudent uit het pittoreske Nijmegen naar het hoofdkantoor van Renault Nederland gekomen om zijn prijs af te halen.
 
Directeur Communicatie van Renault Nederland, mevrouw Janet Richter, had de eer Jasper de sleutels te mogen overhandigen. Begin deze week zat Jasper nog in Thailand voor een vakantie, waar hij, toen TopGear hem belde om te vertellen dat hij de Renault Clio RS Gordini gewonnen had, speciaal voor deze gelegenheid een overhemd in de Gordini-kleuren heeft laten maken. Hoe enthousiast kun je zijn?!
 
De Gordini komt in goede handen want Jasper is natuurlijk een echte autoliefhebber en blijkt de modellen van Gordini helemaal een bijzonder warm hart toe te dragen. Sure, dat hadden wij ook gezegd!
 
Het maken van de winnende foto die hij instuurde, met The Stig bij zijn eigen koelvloeistofzwembadje, had op een warme zomerse dag toch een paar uur in beslag genomen. Een Clio RS Gordini in ruil voor die moeite is dan bepaald niet gek toch?
 
Jasper nam afscheid met een mooie bos bloemen, gaf een beetje gas en stoof weg… Gefeliciteerd!

Reacties

Meer van TopGear