Half mens, half leeuw, maar honderd procent trouw aan zijn eigen verjaardagstradities. Zlatan Ibrahimović was gisteren jarig en trakteert zichzelf daarom op een nieuwe Ferrari – twee zelfs dit keer. Hij gaat voor een rode 812 Competizione A en witte Daytona SP3. Onze uitnodiging was waarschijnlijk kwijtgeraakt in de post, vermoeden we.

Happy Birthday, Zlatan voegt aan de Instagram-post toe onderaan dit bericht. Voor het vierde jaar op rij trakteert de Zweed zichzelf een supercar voor zijn verjaardag. Wat het kost? Voor de Daytona SP3 is Zlatan in ieder geval twee miljoen kwijt en voor de Competizione komt daar nog eens bijna zeven ton bovenop. Zonder eventuele belastingen.

We kunnen ons zo voorstellen dat je na 21 jaar in de top voetballen een flinke standplaats kunt laten bouwen voor je autocollectie. Zo bestaat de collectie onder andere uit een Ferrari LaFerrari, Monza SP2, Enzo, Porsche 918 Spyder, Lamborghini Gallardo en twee Volvo’s, want dat zijn volgens Ibra ‘de veiligste auto’s ter wereld’. Je kunt de Zweed uit Zweden halen, maar het Zweden niet uit een Zweed.

Advertentie

Reacties

  • Zeedijk heeft op 5 oktober 2022 geschreven:

    Good choice my favorites lots of good miles

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie