Nou, wie had dat gedacht? Met een Lamborghini Huracán door de drek boenderen, is niet heel goed voor de Italiaanse sportauto. Schandalig dat Lamborghini dat nergens op de website vermeldt. Hoe kun je dit nou weten? De Urus was een betere keuze geweest voor dit vuile klusje, want de nasleep is niet fijn voor de YouTuber Alex Choi. Als je domme spelletjes speelt, win je domme prijzen.

De modderkuipen deden in ieder geval hun naam eer aan en vulden zich gretig met het natte zand. De dikke modder kwam tijdens het offroaden werkelijk overal en het spul bedekte diverse koelers en luchtinlaten waardoor de radiateur geen hitte meer kwijt kon. Na een modderbad transformeert een Lambo in een Turks stoombad, als je niet uitkijkt. Brokken gedroogde modder verstoppen zich in elke hoek en kier. Wanneer de jonge Lambo-bestuurder de bodembedekking van de Huracán haalt, komt daar ook nog eens een paar kilo zand onder vandaan.

Alex Choi geeft toe achteraf wel een beetje spijt te hebben van zijn gespartel in de modder. In totaal is hij drie dagen bezig geweest met het boenen van zijn auto. Hoewel de titel van zijn video ‘verwoest’ aangeeft, lijkt de werkelijke schade mee te vallen. Als ie had doorgereden had het hem een motorblok kunnen kosten.

Zo veel schade doet offroaden met je Lamborghini Huracán

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)