Stel, je hebt een flinke zak met geld liggen. En je bent van plan die zak met geld bij de BMW-dealer om te ruilen voor een nieuwe X7. Dan kun je natuurlijk het best even flink gek doen en voor de BMW X7 M gaan. Niet dat we daar het fijne al over weten, hoor. Maar mocht ‘ie komen, dan durven we ervan uit te gaan dat het een lekker speeltje wordt. Dankzij X-Tomi Design hebben we nu een indruk van hoe die M-divisie SUV eruit zou kunnen zien.

De BMW X7 M volgens X-Tomi

Op de foto zie je ‘m: de BMW X7 M met Sport Package, volgens X-Tomi Design. In de woorden van de designer heeft de SUV ‘gigantische velgen, een sportieve spoiler en een aantal zwarte supplementen’. En we moeten zeggen: dat ziet er best lekker uit allemaal. Wel viel ons op dat de badge op de omvangrijke grille niet klopt. Misschien was X-Tomi niet meer zo scherp na een nachtje foto’s bewerken, of zo.

Specificaties

Tel je deze Sport Package op bij de (op dit moment) zwaarste opties van BMW X7, dan heb je al een heel fijne auto voor ogen. De snelste BMW X7 is de M50d. Zijn diesel produceert 400 pk en in 5,4 seconden sprint je naar de 100 km/u. Ga er maar vanuit dat de M-divisie van BMW hier met een werkelijke BMW X7 M nog een flinke schep bovenop zal doen.

Helemaal als je bedenkt dat de verwachtingen voor z’n kleinere broertje, de BMW X5 M, ook al aan de hoge kant zijn. Die krijgt vermoedelijk de bekende 4,4-liter V8 met iets meer dan 600 pk, waardoor hij rond de 4,0 seconden naar de 100 km/u schiet. Als grote broer ben je het aan je stand verplicht om daar overheen te gaan, natuurlijk.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie