Een aantal ingrediënten is vereist om een blockbuster te maken. Denk aan een charismatisch persoon met een droomauto, prima gechoreografeerde stunts en niet te vergeten: flink wat achtervolgingsactie. Aan al deze punten voldoet Bullitt: een klassieker uit de jaren zestig. We wisten al even dat er nieuw deel aan komt, maar nu is er nog meer bekend over de nieuwe Bullitt-film.

Dit keer zit Steven Spielberg op de klapstoel van de regisseur. Deze keer zal Bradley Cooper de iconische rol van detective Frank Bullitt vertolken. Inderdaad, die gast van The Hangover en Limitless. Het blijkt zelfs dat Cooper en Spielberg al jaren gesprekken houden over een nieuw deel van de film. Ook zal Cooper ondersteunen bij het regisseren van de film.

Helaas spreken acteur en regisseur met geen woord over wat er de film te zien zal zijn. Bij Deadline denken ze dat het oude script links blijft liggen en dat Cooper en Spielberg met een nieuw verhaal komen rondom Frank Bullitt. We gaan er vanuit dat er tenminste één geweldige achtervolging in zal zitten. We vragen ons alleen nog af in wat voor een auto Bradley Cooper zal rijden in de Bullitt-film.

Mocht je de achtervolging nog nooit gezien of gewoon nog een keer willen genieten van de fantastische beelden, klik dan op de video hieronder. We verzekeren je dat het niet zal tegenvallen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie