Red Bull en Aston Martin zijn dikke maatjes. Zo nu en dan knutselen ze samen een autootje in elkaar en als de F1-coureurs van Red Bull Racing een nieuwe auto van de zaak nodig hebben, zijn ze niet te beroerd die te leveren.

Zo kreeg Max Verstappen vorig jaar bij zijn overstap naar Red Bull Racing een Aston Martin V12 Vantage S om zijn boodschappen mee te halen. Het leasecontract van F1-coureurs loopt een stukje korter dan dat van een Outlander PHEV, want de Aston Martin van Max Verstappen stond nu weer te koop. Waarschijnlijk omdat de straaljagerpiloot met hoogtevrees de sleutels van een nieuwe DB11 heeft ontvangen.

In een jaar zette Max Verstappen 4.128 kilometer op de Aston Martin V12 Vantage S. De 6,0-liter is dus nét ingereden. Op de foto’s zijn nog geen beschadigingen te bespeuren op de Meteorite Silver-lak. Het schijnt ook wel zo te zijn dat de held uit Limburg een aardig potje kan sturen, dus die 572 pk houdt ie wel in bedwang.

Volgens de advertentie moet je je laten verrassen door de specials die bij de aankoop horen. Misschien ligt het telefoonnummer van een van zijn vele ex-vriendinnetjes nog in het dashboardkastje? Een koper die een slordige 239.500 euro had liggen, was in ieder geval direct overtuigd: de Aston Martin van Max Verstappen was vrijwel direct verkocht.

Benieuwd naar de andere auto’s van Max Verstappen?

Reacties

  • Mc Queen heeft op 7 februari 2017 geschreven:

    …laat Aston Martin aub stoppen met die clownsclub…….en de rest wat erbij hoort.

    Reageer
  • Binzer heeft op 9 januari 2017 geschreven:

    En, was Frits van Eerd de snelste?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)