Het is geen geheim dat Max Verstappen niet heel erg te spreken is over de F1-documentaire Drive to Survive op Netflix. De makers zouden hem arrogant hebben afgeschilderd en zijn woorden hebben verdraaid. Dus wat doe je dan? Dan maak je gewoon je eigen documentaire, waarin je het verhaal goed vertelt. De driedelige docu Max Verstappen: Whatever it Takes duurde drie jaar om te maken en komt volgende week dan eindelijk uit. De documentaire over Max Verstappen geeft een kijkje in het leven van de coureur buiten het circuit om.

‘De afgelopen jaren is Max Verstappen gevolgd en zijn de belangrijkste mensen om hem heen geïnterviewd. Het resultaat is een portret van een pure winnaar, die net zoals iedereen gewoon een mens is’, zo meldt het persbericht. Zijn manager Raymond, vader Jos, moeder Sophie en zusje Victoria vertellen hun kant van het verhaal. Ook Helmut Marko doet zijn zegje in de documentaire van Max Verstappen.

‘Ook is er aandacht voor de persoon Max Verstappen buiten de baan. We horen zijn vrienden en familie vertellen over Max en de camera volgt Max op een aantal van die momenten, met opmerkelijke beelden als resultaat’, zo beloven de documakers. ‘Samen met uniek beeldmateriaal uit de jeugd van Max en behind-the-scenes beelden, geeft de documentaire een zeldzame inkijk in hoe het er echt aan toe gegaan is.’

Waar kan ik de documentaire van Max Verstappen zien?

Helaas, de documentaire van Max Verstappen is alleen voor Ziggo-klanten. Al is de kans groot dat je dat bent als F1-fan. Vanaf 17 december verschijnt Max Verstappen: Whatever it Takes in het ‘On Demand’-menu in het kastje van Ziggo, in de Go-app van de provider en gewoon op ziggogo.tv. En je kent vast wel iemand die Ziggo heeft, dus je hebt een mooi excuus om jezelf eens uit te nodigen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear