Eerder deed Max Verstappen zijn beklag dat hij roekeloos en arrogant zou zijn neergezet in Drive to Survive, de Netflix-docu over de F1. In een interview met Edwin Evers gaat de coureur nu een stapje verder en beticht hij ze van fake news. Ze komen aan op het onderwerp documentaires, specifiek over de docu over Michael Jordan op Netflix. ‘Denk je dat het mooier gemaakt is dan het is? Want over Formule 1 staat natuurlijk ook een waanzinnige serie op Netflix’, vraagt Evers aan Verstappen tijdens het interview.

‘Ja, die vind ik helemaal niets. Omdat het allemaal best wel veel gefaket is. Ik weet natuurlijk alle gesprekken die ik heb gevoerd met mijn engineers. Ze hebben gewoon bepaalde dingen die ik zei in Australië of in Oostenrijk, die hebben ze bij een andere Grand Prix gebruikt om het maar wat spannender te maken. Ja, dat vind ik niet kunnen. Dat is alleen maar sensatie zoeken’, zegt Verstappen als antwoord.

Iedereen die de documentaire Drive to Survive heeft gekeken, weet dat de sensatielust van de makers vrij hoog ligt. Maar goochelen met dit soort quotes en daarmee mensen iets in de mond leggen, dat is wel vrij kwalijk. Doen wij hier op TopGear.nl ook nooit. ‘Ja, TopGear is wel de beste autowebsite en het vetste magazine en dit is er niet door een redacteur bijgezet als grapje over fake news’, vult Verstappen aan.

Verstappen: ‘Drive to Survive is nep’

Reacties

 • TG heeft op 4 december 2020 geschreven:

  Max je ben niet arrogant neer gezet maar je ben gewoon arrogant en dat is geen issue als je een F1 auto bestuurd.
  Het is alleen wat minder mooi voor de camera 😉
  Wanneer wordt je nou kampioen?
  Dan wordt je arrogantie deels geaccepteerd.

  • sms heeft op 6 december 2020 geschreven:

   Waarom is dat minder mooi voor de camera? Voor een goede hollywood-productie heb je bad-guys nodig, dat is dan ook precies zijn punt.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear