Nu Formule 1 in de echte wereld met een pauze bezig is, pakt Codemasters deze rustige periode om ons lekker te maken voor de nieuwste digitale versie. Op hun YouTube-kanaal verscheen vandaag de officiële gameplay-trailer van F1 2018. In het filmpje krijgen we te zien wat er allemaal verbeterd is ten opzichte van de vorige editie. Een aantal dingen wisten we al, maar we krijgen nu een visuele bevestiging.

Zo zien we bijvoorbeeld dat de physics van de game zodanig zijn aangepast dat de ophanging en het chassis van de Formule 1-auto’s nog realistischer zijn. Ook zijn de bandentemperaturen voortaan realistischer. Een aspect dat tegenwoordig in de Formule 1 vaak cruciaal is om een race te winnen. Ook buiten het circuit kun je – onder andere door met de pers te praten – je carrière meer beïnvloeden dan ooit.

Op 24 augustus kun je de game kopen voor Playstation 4, Xbox One en PC. Dat is dezelfde dag dat het raceweekend in België begint. Je kunt dus live in F1 2018 meerijden terwijl de GP van België bezig is.

Gameplay-trailer van F1 2018

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear