Nota bene op uitnodiging van het team zelf was Netflix afgelopen weekend aan het draaien in de pitboxen van Mercedes voor seizoen 2 van Drive To Survive. Dat weekend zat Mercedes 125 jaar in de racerij en dat wilden ze graag vereeuwigd hebben door de streamingdienst.

Maar helemaal lekker verliep het weekend niet. Wat heet: het ging rampzalig. Hamilton reed naar eigen zeggen de slechtste race sinds tijden en Bottas parkeerde zijn F1-auto in de boarding. Red Bull en Ferrari pakten de twee hoogste podiumplaatsen en er was zelfs plek voor Kvyat. Hamilton wijt de slechte prestaties onder meer aan een griepje.

De een z’n dood is een ander z’n brood, blijkt maar weer, want als kijker ben je verzekerd van een spectaculaire aflevering in seizoen 2 van Drive To Survive met genoeg drama en sensatie. Al moet je er niet op rekenen dan je Hamilton gaat zien in de aflevering.

‘Ik zal er toch niet veel in te zien zijn, aangezien ik de hele tijd ziek was,’ zegt Hamilton tegen de Duitse pers, ‘ik ga ook geen toestemming geven om de beelden vrij te geven waarin ik ziek te zien ben. Grote kans dat ik dus helemaal niet ben terug te zien.’

Sportieve teambaas Toto Wolff denkt dat er goede televisie gemaakt is: ‘Ze waren zeker geen afleiding en ik denk dat we ze veel beter materiaal hebben gegeven dan we tijdens een normaal weekend hadden kunnen doen.’ Al zin in het nieuwe seizoen?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear