Lewis Hamilton pakte in 2021 bijna zijn achtste F1-wereldtitel. Het scheelde slechts een crash van Latifi, een beslissing van de wedstrijdleiding en één Nederlander met verse banden. Een social media stilte volgde waarna Hamilton alles op alles zette om zich in 2022 te revancheren. Ook dat feestje ging niet door. Inmiddels is de coureur 38 jaar – hoe lang gaat Hamilton nog door?

Dat ligt aan zijn prestaties. Hamilton wil doorgaan tot hij zijn achtste wereldtitel in de wacht sleept, zo laat hij weten aan Sky Sports. De Britse sportzender heeft Hamilton aan een leugendetector gehangen. Hierbij is de laatste vraag of Hamilton wil doorgaan tot hij zijn achtste titel heeft gewonnen. ‘Ja’, antwoordt de Britse coureur. De data-expert knikt vervolgens, wat aangeeft dat Hamilton de waarheid spreekt.

De favoriete teamgenoot van Hamilton

Verder vertelt Hamilton dat George Russell liever in ontbloot bovenlichaam rondloopt dan hij. Je hoort het al: louter relevante vragen. Ook vindt Hamilton dat hij de beste kledingstijl van de paddock heeft. Hij vertelt ook nog dat hij liever op vakantie gaat dan dat hij in een F1-auto rijdt. Liever vakantie dan werken? Het zijn soms net mensen, die F1-coureurs.

Ook verklaart de zevenvoudig wereldkampioen waarom Valtteri Bottas zijn favoriete teamgenoot ooit is: ‘We hadden veel lol door de jaren heen en er was echte kameraadschap. Hij wilde me wel verslaan, maar we hadden gewoon respect voor elkaar. Er speelden geen spelletjes tussen ons. Het was gewoon rechtdoorzee, we reisden samen en hebben echt een goede vriendschap opgebouwd.’

Reacties

 • Maus heeft op 7 maart 2023 geschreven:

  Lewis is gewoon een grote. Maar tussen de regels door zegt hij nu wel dat z’n huidige teammaat iets minder meegaand is. Of zie ik dat verkeerd?

  Reageer
 • Ron heeft op 7 maart 2023 geschreven:

  Haha. Wereld kampioenschap rotator in het tehuis gaat het worden. Ga janken in je Lelijke kleding Hammilton.

  • TG Fan heeft op 7 maart 2023 geschreven:

   “Liever vakantie dan werken? Het zijn soms net mensen, die F1-coureurs.”
   Bas, dit zijn allemaal mensen. Alleen dit zijn mensen die extreem veel trainen en dingen doen die het normaal mens niet kan.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear