Het zijn soms net mensen, die F1-coureurs. Want ook als zij een nieuwe auto hebben, willen ze ‘m even goed uitproberen. Soms iets té goed. Toen Max Verstappen zijn nieuwe Aston Martin in ontvangst nam (inmiddels eventjes geleden), had hij al na 15 minuten zijn eerste boete met de auto te pakken. Dat zegt hij in een ‘Waarheid of Leugen’-sessie met (inmiddels ex-)teamgenoot Daniel Ricciardo.

Het is niet helemaal duidelijk of hij de boete reed in zijn Aston Martin DB11 of in zijn Aston Martin V12 Vantage S. Max Verstappen zegt nu te weten waar de camera staat en zal daar nooit meer geflitst worden. En dat is maar goed ook, als hij op dezelfde locatie zijn Aston Martin Valkyrie gaat ophalen. Als je in de hypercar alleen al denkt aan het gaspedaal heb je een forse boete te pakken.

Max Verstappen geeft ook eerlijk toe ooit, lang geleden, het uitgemaakt te hebben met een meisje per SMS. En hij heeft nog nooit in zijn F1-auto een plasje moeten doen. Weet je dat ook weer. We zouden graag het filmpje laten zien, maar F1 wil nog altijd niet dat we de filmpjes embedden. Dus dat is pech voor hen. Oké, vooruit.

Foto: Red Bull Content Pool

Reacties

  • Remon heeft op 29 november 2018 geschreven:

    Kunnen jullie het niet gewoon op autonieuws houden?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear