McLaren heeft een speciale kleurstelling onthuld voor hun auto voor de Grand Prix van Singapore en de Grand Prix van Japan. Het resultaat kun je nogal gewaagd noemen. De combinatie neon roze en papaya oranje is nou niet de eerste combinatie die wij invullen als we een auto samenstellen, laat staan bij een F1-auto. We hadden deze Cyberpunk kleuren ook niet verwacht bij McLaren.

Cool detail bij deze speciale auto: aan de zijkant laat McLaren door een soort röntgenbeeld zien van de manier waarop de motoronderdelen en het hybridesysteem in de auto liggen. De reden van deze gekke uitdossing is iets minder cool. Het design komt namelijk voort uit een samenwerking tussen het Formule 1-team en cryptohandelaar OKX. Nee, wij kenden die naam ook nog niet en we denken ook niet dat we de behoefte hebben om er verder op in te gaan.

Je kunt zelf ook rijden met dit speciale ontwerp

De Cyberpunk kleuren (blijven we een leuke naam vinden) noemt McLaren zelf ‘Future mode’. Zowel de McLaren MCL36 van Lando Norris als die van Daniel Ricciardo krijgen tijdens de twee Grands Prix dit design. Wanneer de twee raceweekenden achter de rug zijn, komt de McLaren Cyberpunk naar het F1 22-spel.

Het is te hopen voor het team uit Woking dat deze speciale livery succes oplevert. Het team is namelijk verwikkeld in een strijd om de vierde plaats in het constructeurskampioenschap. Die plaats wordt op dit moment bezet gehouden door Alpine, dat 18 punten meer heeft dan McLaren. Bij de coureurs staat Norris op een keurige zevende plaats, terwijl Ricciardo teleurstellend veertiende is. Volgend seizoen zal Norris vergezeld worden door F1-debutant Oscar Piastri.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)