Net als de GP van Nederland leek de GP van Miami een zekerheidje te worden voor de F1-kalender van 2021. Maar net als hier zijn daar plots mensen met een mening en het hele feest dreigt niet door te gaan. Bepaalde inwoners in Miami zijn het niet eens met het raceweekend en ze dienen protest in. De GP van Miami zet nu de tegenaanval in en vraagt hierbij om hulp van de fans. Misschien een ideetje voor de GP van Nederland?

Op de website van de GP van Miami word je bedankt voor je interesse om de F1 naar Zuid-Florida te brengen. Daarna geven ze aan dat een buurtgroep probeert om de Miami Grand Prix te blokkeren. Via de buttons kun je je ongenoegen uiten tegenover de drie inwonersgroepen die in de buurt van het stadion wonen. Je krijgt dan een voorgeschreven brief te zien waar je enkel je naam, postcode en e-mailadres moet invullen.

De hoop is natuurlijk dat de tegenbeweging bedolven wordt onder e-mails van fans die graag de F1 naar Miami zien komen. In het bericht staat een uitleg waarom de F1-race zo belangrijk is voor de gemeenschap. De organisatie trekt een vergelijking met de Superbowl, een van de belangrijkste sportevenementen van Amerika. Zou de Dutch GP dit ook moeten gebruiken om verenigingen als Rust aan de Kust en Stichting Duinbehoud te laten zien wie er allemaal pro-Nederlandse Grand Prix is?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)