Het is wat vroeg voor de grote schoonmaak, maar F1-team Haas doet het toch. Ze ruimen het ondynamische duo Romain Grosjean en Kevin Magnussen. Aan het einde van dit seizoen vertrekken ze allebei bij het team. Wie aan de slag gaat bij Haas F1 volgend jaar, is nog niet bekend. Sergio Pérez, Mick Schumacher en Nico Hülkenberg zijn mogelijke kandidaten.

Romain Grosjean ging in 2016 aan de slag bij Haas en Magnussen volgde een jaar later. Meteen vanaf het begin gooide het team hoge ogen toen Grosjean tijdens het debuut een zesde plaats haalde en de race daarop een vijfde plaats. In de afgelopen vier jaar finishten ze regelmatig in de punten, maar een podiumplaats bleef uit voor beide coureurs.

Het team zegt nog niets over potentiële vervangers. Volgens oud-coureur Ralf Schumacher gaan Mick en Nico tekenen bij Alfa Romeo, dus dat zou betekenen dan Pérez eventueel bij Haas tekent. We hebben zo het vermoeden dat er geen plaats meer is voor Romain Grosjean en Kevin Magnussen bij andere teams. We gaan het meemaken.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear