Zoek maar alvast de grote zwarte stift op en gris de agenda van de muur. Netflix heeft zojuist de releasedatum van Drive to Survive seizoen 3 aangekondigd. De tactisch gemonteerde hit-documentaire keert op 19 maart 2021 terug naar Netflix. En het moet wel een heel bijzondere reeks worden. Drive to Survive seizoen 3 gaat tenslotte over COVID-jaar 2020, toen niets liep hoe het moest lopen.

Het F1-seizoen van 2020 begon met een flinke domper. De teams stonden klaar in Melbourne voor de GP van Australië, maar op het laatste moment besloot de leiding de boel te annuleren. Toen gebeurde er een flinke tijd niets. Uiteindelijk kreeg de organisatie groen licht om in juli twee weekenden achter elkaar te racen in Oostenrijk. Toen volgde een spannend seizoen met bijzondere podia, genoeg drama en mooie battles.

De releasedatum van Drive to Survive seizoen 3 zit dicht bij het nieuwe F1-seizoen

Zoals altijd gaat de release van een nieuw seizoen Drive to Survive redelijk gelijk op met de eerste F1-race van het seizoen. Van 26 tot 28 maart strijkt het F1-circus neer langs het circuit van Bahrein voor de eerste race. De GP van Australië, waar het seizoen normaal start, staat dit jaar vanwege corona pas in november gepland. Voor de F1-liefhebbers lijkt maart 2021 (in tegenstelling tot 2020) dus een goede maand te worden. Al laat corona zich helaas nooit echt voorspellen…

Trailer Drive to Survive seizoen 3

Met dank aan Laura voor de tip!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear