Vaste bezoekers van Circuit Zandvoort zouden hun favoriete stuk duinenasfalt bijna niet meer herkennen. De organisatie heeft de boel aangekleed, een serieuze hoeveelheid tribunes neergezet en de kerbstones een likje verf gegeven. Maar niet alleen op het circuit is de organisatie druk bezig geweest. In de plaats Zandvoort zijn er ook wat zaken gewijzigd.

Zo is er minimaal één verkeersbord gewijzigd naar een 33-bord, wat uiteraard een knipoog is naar het startnummer van Max Verstappen. Zo rij je toch zeker een halve meter per seconde sneller door de wijk. We vermoeden overigens niet dat er aanpassingen zijn gedaan aan de wet om de borden rechtsgeldig te maken. En voor je het vraagt: ja, we zijn leuk op feestjes.

We weten overigens niet of de nieuwe verkeersborden in Zandvoort er nog hangen. Ze kunnen ook na de onderstaande promovideo weer verwijderd zijn. Zodra we antwoord hebben op die vraag, updaten we het artikel. Als de borden gebleven zijn na de opnames, achten we de kans vrij groot dat ze gejat zijn, want zo gaat dat dan ook wel weer in Nederland.

Verkeersborden Zandvoort vervangen door ’33’

Tribunes rondom Zandvoort

Reacties

  • Bas heeft op 26 augustus 2021 geschreven:

    Hè jammer, was Giovinazzi maar een Nederlander…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)