Gaming wordt steeds vreemder. In het PlayStation 3/Xbox 360-tijdperk veroverden MW3 en Black Ops de harten van gamers. Goede shooters met realistische werelden sloegen goed aan. Daarop volgt nu de trend waarin spelers hun karakters kunnen aankleden als clowns en hun wapens in alle kleuren van de regenboog kunnen spuiten. Het is dan ook niet gek dat Call of Duty de GMC Hummer EV toevoegt aan de nieuwe games Modern Warfare 2 en Warzone 2.0.

‘Spelers kunnen hun team over elk terrein verplaatsen’, zegt GMC over de toevoeging van hun auto. De games komen op 28 oktober uit en zullen zich dus afspelen in de tegenwoordige tijd. De Hummer EV komt met 1.013 pk en ruim 15.000 (!) Nm naar de frontlinie. 0 naar 100 km/u moet te doen zijn in drie seconden. Best een pittige pick-up dus om mee door het gigantische landschap van Warzone te rijden.

Gameontwikkelaar Activision ontvangt de Hummer met open armen: ‘Er gaat niets boven door Call of Duty: Warzone 2.0 rijden in een volledig elektrische supertruck met 1.000 pk.’ De Hummer EV komt ook naar de single-player verhaallijn van Modern Warfare 2. Hoe ze dat geloofwaardig voor elkaar gaan krijgen, is voor ons een raadsel. Wij verlangen intussen naar een elektrische Willy’s Jeep restomod in COD.

Gewicht GMC Hummer EV

Lees ook: GMC Hummer EV kan wheelies doen

De onbenutte potentie van EV’s

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear