Zelfs op een rechte weg en met vierwielaandrijving kan het hopeloos misgaan. Hieronder zie je de dashcambeelden van een straatrace die na een klein stuurfoutje faliekant uit de hand loopt. De Subaru Impreza raakt uit balans door een oneffenheid in de weg en knalt zo tegen de filmende BMW aan. Samen knallen de twee loeihard tegen een groepje geparkeerde auto’s.

Volgens KREM raakte één bestuurder lichtgewond en de andere zwaarder gewond, maar waren beiden buiten levensgevaar. De Subaru belandde (buiten beeld) op zijn dak. Dat er slechts drie geparkeerde auto’s beschadigd raakten, valt nog alleszins mee. Het ongeluk vond trouwens al twee jaar geleden plaats, ergens in de VS, maar de video gaat opnieuw rond op het internet.

Overigens moet je van goeden huize komen om een auto bij een dergelijke bups in de weg weer te corrigeren. Misschien dat het je lukt als je Mark Higgins heet. De kunst is vooral om jezelf niet in een situatie te brengen waar het je overkomt. Oftewel: misschien kun je beter niet gaan straatracen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear