Veel heb je niet nodig voor een carmeeting: een parkeerterrein, wat auto’s en hun eigenaren die graag hun nieuwe uitlaat laten horen. Je kunt het zo goedkoop of duur maken als je wilt. De duurste en meest exclusieve automeeting van allemaal is de Supercar Owners Circle. Ga mee voor een kijkje in deze wereld.

Het leuke aan deze eigenaren van supercars is dat ze het niet erg vinden om wat kilometers op de teller te zetten of om risico te lopen dat er wat vliegjes sneuvelen op de grille. Je vindt hier de crème de la crème van de autowereld. Van moderne hypercars tot posterauto’s, gouden ouden en regelrechte iconen.

Dit jaar verzamelen de eigenaren in het La Zambra Resort in het zuiden van Spanje. Daar rijden we naar het Circuito Ascari om een rustig paraderondje te rijden. Met deze auto’s en eigenaren zit ‘rustig’ er niet echt in. Na het bezoekje aan het circuit, laat iemand ons nog rijden in zijn Koenigsegg CCXR. Deze persoon schijnt Christian von Koenigsegg te heten. Bekijk hier ons tripje met de Supercar Owners Circle.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)