‘Smalle steegjes en straten, hobbels en trappen. Niets is te gek voor deze motoragent. Hij zet de achtervolging in bij drie jongens die met een gestolen snorfiets lopen, en toont meteen zijn skills op de weg’, zo luidt de omschrijving van deze video van de politie met de hippe titel ‘Motorrijder toont zijn rijskills tijdens achtervolging’.

De motoragent achtervolgt twee gasten die verdacht worden een snorfiets gestolen te hebben. Hij houdt ze prima bij, alleen krijgt de agent de jongens niet te pakken. De bodemvrijheid van de motorfiets is zo te horen net iets te laag voor de trappetjes, maar met een beetje overtuigingskracht lukt het de agent om de treden af te hobbelen.

Uiteindelijk ontkomen de vermeende dieven omdat een ophaalbrug omhoog staat. Misschien als het scharnier aan de andere kant stond, was het een mooie jump geweest. Misschien toch maar een stroomstootwapen inbouwen in de neus van de volgende lichting motorfietsen voor de politie? Eén van de verdachten is later opgepakt door de politie en de snorfiets is terug naar de eigenaar.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear