Het is frustrerend dat het zo lang duurt voordat GTA 6 eindelijk eens wordt onthuld, maar om het gewelddadige spel naar de echte wereld te brengen, gaat te ver. Een man ramt in zijn camper 25 auto’s. De schade die hij aanricht op de snelweg in Californië, is gigantisch. We zien dat de achterklep van een Nissan Murano compleet is ingedeukt en dat een Tesla Model S flinke schrammen heeft op de flank.

Het verkeer reed langzaam op de snelweg. Daar kon de man in de camper blijkbaar niet goed tegen. ‘Hij ploegde gewoon door iedereen heen en bleef maar doorgaan, botsend tegen de auto’s’, zegt een getuige in de video hieronder. Wel een stevige camper. De politie is in de buurt en heeft dan inmiddels de achtervolging ingezet.

De camper schraapt met een snelheid van 55 km/u tegen een vangrail waarna de man besluit om een afrit te nemen. De camper is dermate beschadigd dat de achtervolging snel tot een einde komt waarna de man wordt opgepakt. De man was niet onder invloed maar zou wel een ‘medische aandoening’ hebben.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie