Het dikste wat jij kunt spotten bij Schiphol is de DTM-auto die vaak in een glazen vitrine net voor de bagageafgifte staat. Zou je vrij kunnen rondneuzen door heel Schiphol, dan zou je ongetwijfeld mooier spul tegenkomen dat in een hangar staat te wachten om ingeladen te worden. Bij het Los Angeles International Airport staan prijzige auto’s een stuk minder verdekt opgesteld.

In een hoekje van het vliegveld stonden dertien bijzondere hypercars te wachten om ingeladen te worden. Of ze waren net uitgeladen, dat kan ook. Leuk voor YouTuber Effspot is dat ze dicht bij het hek geparkeerd stonden, dus hij kon een kijkje komen nemen. Een stukje plastic beschermt de auto’s tegen de regen, maar verder staan ze bijzonder kwetsbaar geparkeerd.

Welke auto’s staan er?

We zien auto’s als een McLaren Speedtail, McLaren Sabre, Porsche 918, Ferrari Enzo, Pagani Huayra BC, Ford GT, Lamborghini Centenario, Bugatti Chiron, Aston Martin One-77, twee Koeningsegg Regera’s en een omgebouwde Porsche 911 van Gunther Werks. Volgens de uploader kijken we naar zo’n 50 miljoen dollar aan hypercars.

Er is verder niets bekend over de bonte verzameling auto’s. Zijn ze allemaal van één eigenaar? Of zijn ze van verschillende eigenaren die een toerrit gaan doen ergens? De McLaren Sabre is één van de vijftien exemplaren gebouwd, en ook nog eens de opvallendste van allemaal, dus die zal ongetwijfeld nog weleens ergens gespot worden. Wellicht dat dit mysterie dan ontrafeld zal worden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)