We durven het niet met zekerheid te zeggen, maar we vermoeden dat deze vrachtwagenchauffeur in de leer is geweest bij een tovenaar met een lange grijze baard (inmiddels wit) die het ooit aan de stok had met een Balrog. Deze vrachtwagenchauffeur is niet van plan om ook maar iemand door te laten – en ook hier loopt het fout af.

Het gebeurt in Mexico. Al vanaf het begin van de video is de intentie van de trucker duidelijk: niemand, maar dan ook niemand, komt vandaag voorbij. Auto’s die het toch proberen, worden in de berm gedrukt. Dat geldt ook voor een collega-trucker; niemand zal passeren. Wat de motivatie van de chauffeur is, is niet bekend. Mensen doen weleens vaker gekke dingen.

De blokkeervrachtwagen vindt zijn Waterloo in de vorm van een Seat Tarraco. Die heeft er genoeg van en probeert de vrachtwagen rechts in te halen. In een wanhoopspoging om voor de SUV te blijven, geeft de chauffeur een zwaai aan het stuur. Te abrupt, zo blijkt, en de vrachtwagen belandt op zijn kant. De Tarraco ontsnapt maar net aan de kantelende truck. Bekijk hieronder de video.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear