Echte coureurs weten dat je naast goede banden en remmen nog één ding cruciaal is: goede smoesjes. Zeg dat je met karten in het nadeel bent vanwege je gewicht, dat je internetverbinding de reden is dat je verloor online en als je crasht op de Nürburgring, geef dan altijd een ander de schuld. Deze Porsche-rijder is in ieder geval klaar om beroepsracers te worden. Of voetballer, na deze schwalbe.

We hebben de video hieronder doorgespoeld naar het moment suprême. De BMW-rijder komt bij de sectie Breitscheid vlak achter de Porsche 911 GT3 te zitten. De BMW lijkt even voor een gat te gaan, maar hij houdt genoeg afstand zodat de Porsche netjes zijn lijn door de bocht kan pakken. Het lijkt allemaal goed te gaan, tot de achterkant van de 911 uitbreekt. De bestuurder corrigeert iets te fanatiek en de auto gaat de vangrails in.

De uploader van de video claimt achteraf dat de Porsche-bestuurder de schuld van de crash bij de BMW neerlegt. De BMW zou een duwtje gegeven hebben waardoor de Porsche begon te slippen. Als we mogen gokken, dan schrok de Porsche van de BMW en raakte hij uit z’n ritme. En als je te vroeg op het gas gaat in een listige auto, dan moet je op de blaren zitten. Check de video hieronder.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear