Sebastian Vettel stopte aan het einde van het vorige seizoen met racen in de Formule 1. Denk echter niet dat hij op de bank is gaan liggen om naar zien vier wereldbekers te kijken. In plaats daarvan trekt hij zijn race-overal weer aan om in zijn kampioenschapsauto uit 2011 te stappen. Vettel gaat met zijn RB7 op eFuels rijden op de Nürburgring Nordschleife.

Zijn ronde op het ruim twintig kilometer lange circuit is onderdeel van de Red Bull Formula Nürburgring. Tijdens dat evenement gaat ook F1-commentator Daniel Ricciardo de baan op. Hij gaat rijden met de auto van het jaar erna, de RB8. Na het Red Bull-event vindt de 12 Uur van de Nürburgring plaats. We omcirkelen alvast 9 september, de dag dat dit alles staat te gebeuren.

Naast de Nürburgring Nordschleife komt Vettel nog een keer in actie met zijn eFuels. Tijdens het Festival of Speed op Goodwood gaat Vettel rijden in de Williams FW14B. Daarmee reed Nigel Mansell naar zijn enige F1-wereldtitel in 1992. De auto is nog steeds een lieveling bij F1-fans. Helaas zal er geen poging worden gedaan om ronderecords te verbreken. Iemand zou daar een petitie voor moeten opzetten…

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie