Wat zal Elon Musk smullen van de video onderaan dit artikel. Zijn automerk heeft een samenwerking gesloten met Fortnite. Om het partnerschap bekend te maken, deelde Epic Games een video van de Cybertruck die van de Battle Bus en nog een lading andere voertuigen wint in een potje touwtrekken. Toch zal de voorlopige uitwerking van de Tesla Cybertruck in Fortnite nog niet helemaal naar wens zijn.

Wie vóór 6 augustus de uitdagingen van de Summer Road Trip voltooit, kan de Cybertruck gebruiken in het schietspel. Maar zelfs gratis willen de Fortnite-spelers de pick-up blijkbaar niet. Spelers roepen juist medespelers op om een pact te vormen tegen de Cybertruck. De afspraak is: wanneer je een Cybertruck ziet, stop je met vechten en probeer je samen de Tesla te vernietigen.

Zelfs Epic Games-werknemers haten de Cybertruck

De gamers zijn niet de enigen die geen voorstander zijn van de Tesla Cybertruck in Fortnite. Assistent- producent Robby Williams (Nee, niet de zingende Robbie Williams) van Epic Games deelt zijn mening op X. Het is puur zijn eigen mening, maar ook hij beveelt gamers aan om de pick-up kapot te maken. Voor nog wat extra haat, voegt hij een emoji van een middelvinger toe. Dat zullen Epic Games en Tesla vast leuk vinden.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)