Dit weekend wordt de 24 Uur van Le Mans gereden. Met Racing For Holland doet ook Jan Lammers weer mee aan deze slijtageslag voor mens en machine, gisteren werd op het Place des Jacobins in Le Mans de Dome Judd technisch gekeurd.

Voor Lammers is het trouwens een mooi jubileum, want hij rijdt voor de 20e keer mee op Le Mans. Hij deelt het zitje van de auto dit jaar met David Hart en Jeroen Bleekemolen. Die laatste verheugt zich op zijn tweede ‘Le Mans’, terwijl David Hart het alleen maar heeft over een dansje met de auto en racen tegen zijn teamgenoten. Die gaat dus niet uit van winst…

Vorige maand had de Dome Judd in Monza en Valencia nog de nodige problemen, maar de laatste tests op Le Mans verliepen redelijk voorspoedig. Lammers voorspelt dan ook voorzichtig dat zijn team nog wel eens voor een verrassing zou kunnen zorgen. Vanavond gaat om 19.00 uur de eerste kwalificatietraining van start. De verrichtingen van het trio kun je volgen op de site van Racing for Holland, en als je het leuk vind ga je ook nog even naar de algemene site van Le Mans.

Reacties