Ze zeggen dat niemand de wereld kan redden. Maak kennis met niemand. In de nieuwe trailer van de (sinds The Irishman op één na…) duurste Netflix-film ooit crossen drie hoofdpersonen van 6 Underground dwars door Florence. En dat levert vermakelijke beelden op van zowel de knalgroene Alfa Romeo Giulia Q als de stad. Op 13 december verschijnt de heerlijke F&F-achtige film.

In 6 Underground doen zes personen (genaamd one, two en de rest mag je zelf raden) alles wat de wet verbiedt, omdat ze volgens de overheid niet meer leven. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit en komen van over de hele wereld. Degene die ze bij elkaar brengt is de mysterieuze leider, gespeeld door Ryan Reynolds. Ze hebben de vrijheid om er flink op los te schieten en in de ruigste auto’s te driften, bijvoorbeeld door een Italiaans stadje.

De auto’s van 6 Underground

In de vorige trailer van 6 Underground zagen we al een Ferrari 488 Pista, Lamborghini Urus en een flink groep Land Rovers. De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio uit deze trailer was ook al in de vorige te zien, in de kleurstelling die ons doet denken aan een kale Nederlandse darter. Hij wordt achtervolgd door boze Audi’s en BMW’s. Prachtige beelden, waarvan je autohartje gegarandeerd iets sneller gaat kloppen. En met Michael Bay als producer weten we één ding zeker: er zal genoeg geknal, explosies en ander geweld plaatsvinden.

6 Underground: nieuwe trailer dwars door Italië

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie