Soms tref je het met een vakantiebestemming en lijkt het alsof de route naar je hotel of appartement door meneer Hugenholtz zelf ontworpen is. Dan ben je verplicht elke dag een stukje op en neer te scheuren naar de lokale supermarkt, of als jullie cultureel gaan doen in het stadje verderop. Wil je het liever niet aan het toeval overlaten, dan hebben we een geinige optie voor je. Deze Airbnb heeft zijn eigen racebaan en biedt genoeg slaapplek voor een flinke vriendengroep.

Geïnspireerd door een Nascar-circuit

Deze Airbnb met racebaan staat geadverteerd als Little Talladega, vernoemd naar de Talladega Speedway in Alabama (en bekend van de flauwe doch grappige film Talladega Nights). De vorm van het kleine Airbnb-circuit zou op de Nascar-baan geïnspireerd zijn. Je kunt je eigen auto op het circuit gebruiken, of een van de vele voertuigen die zijn inbegrepen bij de huur, zoals karts, quads, ATV’s of crossbrommers. Driftliefhebbers zullen er ook best wat banden kunnen verslijten.

De Airbnb met racebaan heeft nog veel meer

Uitgeraasd op het circuit? Dan kun je in de loods aan de gang met de elektrische driftkarts. Deze lijken op de karretjes waarmee je ook kunt Mario Karten in UtrechtBen je daarop uitgekeken, dan staan er nog wat arcadekasten voor je klaar om op te gamen en anders is er nog een zwembad. De Airbnb-advertentie spreekt zelfs nog over een golfbaan en een tennisbaan. Plus een visvijver. De accommodatie ligt trouwens in de Amerikaanse staat Missouri.

De prijs per nacht hangt af van wanneer je wilt gaan, maar in december zien we een bedrag van 1.725 euro per nacht. Een hoop geld, maar het optrekje is voorzien van zes slaapkamers en in totaal twaalf slaapplekken. Ruim 140 euro per persoon per nacht voor álles wat je bij het huisje krijgt, dat lijkt ons geen slechte deal. Alleen moet je met je vakantiemaatjes nog even (op het circuit) uitvechten wie er in de Nissan Skyline R33 en in de 300ZX mogen slapen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie